Thumbnail Dutch 1 GIDS 1: Best Practice voor managers en senior academici in het HO
Deze gids voor managers in het HO en senior academici bij universiteiten en bij HOI voorziet in informatie en bewijsmateriaal, om u te helpen bij het ontwikkelen van beleidsmaatregelen en toepassingen die ten goede komen aan autistische studenten en die de ervaringen van deze studenten in uw instituut zullen verbeteren. 
    Thumbnail Dutch 2 GIDS 2: Best Practice voor docenten en tutoren in het HO
    Deze gids is voor de docenten aan de HO instellingen. We delen met u praktische tips, gebaseerd op bewijsmateriaal uit ons onderzoek, om u in staat te stellen om de wijze van leren en doceren toegankelijker te maken en wij ondersteunen u met het opbouwen van een betere relatie met autistische studenten. 

      Thumbnail Dutch 3 GIDS 3: Best Practice voor professionele ondersteuners van autistische studenten binnen of buiten de HOI
      Deze gids is bedoeld voor specialisten die direct betrokken zijn bij de ondersteuning van autistische studenten. Dit kan zijn als onderdeel van een team dat gehandicapten binnen de HOI ondersteunt of een onafhankelijke organisatie die deze ondersteuning levert aan de HOI. We delen inzichten uit ons onderzoek en Good Practice situaties in Europa, die u zullen helpen om de ervaringen van studenten en uw betrokkenheid bij informatie en ondersteuning te verbeteren en uw expertise te ontwikkelen.